Svenska Epoch Times nu äntligen som papperstidning
– Med veckoutgåva!
I din brevlåda till helgen!

PRENUMERERA NU!

Sveriges nya nyhetstidning i tryck och digitalt, direkt i din mobil, dator och läsplatta

EN NY RÖST I SVERIGE

I din brevlåda till helgen!

Svenska Epoch Times ses av många som en konservativ tidning. Vi är politiskt oberoende och kallar oss hellre för en traditionell tidning med universella värden. Vi tror på klassisk objektiv nyhetsjournalistik och människors förmåga att dra egna slutsatser. Därför vill vi rapportera ur ett bredare perspektiv så att du som läsare kan bilda dig en egen uppfattning om det som händer i din omvärld.

Självklart har vi på tidningen många egna åsikter, men gör vårt bästa för att lägga dem där de hör hemma – i opinionsdelen. Vår nyhetsrapportering är reserverad för fakta som vi kan bevisa med trovärdiga källor så att vi kan ge dig en så korrekt och opartisk bild som möjligt.

Vi menar att nyhetsrapportering ska inspirera människor av olika åsikter att tänka och uttrycka sig självständigt istället för att nödvändigtvis följa ett rådande narrativ.

Det är därför vårt jobb slutar efter att vi har gett dig fakta – dina reaktioner, känslor och åsikter är helt upp till dig själv. Kanske en nyhet gör dig bedrövad, hoppfull eller arg, eller så kanske du vill efterforska vidare på egen hand innan du bestämmer dig för vad du ska tycka.

Vi vet inte hur din reaktion kommer att bli, men vi hoppas att tidningen inspirerar dig till öppna, ärliga samtal med vänner och familj, med samhället eller med oss.

Vår historia förpliktigar. Den första utgåvan av Epoch Times startades av exilkineser som svar på den kinesiska regimens totala kontroll på media. Vårt uppdrag är att granska den makt som få granskar – Pekings.

Tidningens grundare har genomlevt kommunismens fasor. Därför ser vi det som vårt uppdrag att avslöja kommunismens och socialismens negativa påverkan på samhället.

Välkommen som läsare!

Vasilios Zoupounidis

Publisher

Epoch Times bakgrund

Epoch Times journalistik

WEBB- OCH E-TIDNING Webb- och e-tidning för 1 kr första månaden.

KAMPANJ - AVSLUTA NÄR DU VILL
✓ Säg upp enkelt via mejl, telefon, Messenger eller på Mina sidor ✓ Papperstidningen digitalt varje vecka ✓ Webbtidningen med dagliga nyheter ✓ Allt innehåll ✓ Ingen reklam ✓ Vårt populära nyhetsbrev - med nyheterna du vill ha!
1 kr
99 kr från andra månaden.
KÖP NU
Jag har redan provat.
99 kr
KÖP NU
Säg upp när du vill

PAPPERSTIDNING Testa även papperstidningen för 19 kr första månaden.

KAMPANJ - AVSLUTA NÄR DU VILL
✓ Klassisk papperstidning en gång i veckan till helgen ✓ Säg upp enkelt via mejl, telefon, Messenger eller på Mina sidor ✓ 16-sidig kulturbilaga ✓ Endast redaktionellt material — ingen reklam ✓ Webb- och e-tidningen ingår ✓ Supersudoku, superkauro, korsord, knep och knåp och annat kul ✓ Vårt populära nyhetsbrev - med nyheterna du vill ha!

19 kr
149 kr från andra månaden.
KÖP NU
Jag har redan provat.
149 kr
KÖP NU
Säg upp när du vill

WEBB- och E-TIDNING Årsprenumeration.

SPARA PENGAR MED EN ÅRSPRENUMERATION
✓ Papperstidningen digitalt varje vecka ✓ Webbtidningen med dagliga nyheter ✓ Allt innehåll ✓ Ingen reklam ✓ Vårt populära nyhetsbrev - med nyheterna du vill ha!

999 kr
per år.
KÖP NU

PAPPERSTIDNING Årsprenumeration papperstidning inklusive webb- och e-tidningen!

SPARA NÄSTAN 20%
✓ Klassisk papperstidning en gång i veckan till helgen ✓ 16-sidig kulturbilaga ✓ Endast redaktionellt material — ingen reklam ✓ Webb- och e-tidningen ingår ✓ Supersudoku, superkauro, korsord, knep och knåp och annat kul ✓ Vårt populära nyhetsbrev - med nyheterna du vill ha!
1499 kr
per år.
KÖP NU